Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Řepa červená | 300 |
Olej olivový | 10 |
Hořčice dijonská | 10 |
Limetka | 20 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 975 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 488 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 1, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Červenou řepu nakrájíme na jemné nudličky smícháme s marinádou a necháme odležet v lednici. Marináda: olivový olej, limetkovou šťávu, dijonskou hořčici,sůl a pepř sešleháme metličkou do emulze .
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.