Kategorie receptů
- Autor: vercagall
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 200 |
Okurky sterilované průměr | 400 |
Hrášek sterilovaný průměr | 270 |
Majonéza Original (Hellmann´s) | 650 |
Hořčice plnotučná průměr | 120 |
Brambory vařené (nesolené) | 2264 |
Energetická hodnota celkem: 27210 kJ
Bílkoviny (g): 73,
Tuky (g): 490,
Sacharidy (g): 409,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 85,
Vláknina (g): 65,
Sůl (g): 15
Energetická hodnota na 1 porci: 1361 kJ
Bílkoviny (g): 3.7, Tuky (g): 24.5, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.