Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 50 |
Celer bulva | 50 |
Petržel - kořen | 50 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Bluedino Gouda 45% | 50 |
Žervé průměr | 50 |
majolka boneco | 10 |
Šunka vepřová průměr | 200 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, pažitka, petrželka, libeček
Energetická hodnota celkem: 2920 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 730 kJ
Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 4.3, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Strouhanou zeleninu smícháme se strouhaným vařeným vejcem a strouhaným sýrem ,taveným sýrem a majolkou a bylinkami. Na plátky šunky natřeme vzniklou pomazánkou a srolujeme do ruliček. Dáme vychladit lehce zatížené ,aby roládky zatuhly a neotvíraly se.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.