Kategorie receptů
- Autor: pcmani
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Dochucovadla:
sůl pepř
Energetická hodnota celkem: 1354 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Jako první si dáme vařit vejce, je potřeba, aby bylo uvařené opravdu na tvrdo. Mezitím si připravíme dip. V menší misce smícháme majonézu s kečupem a jogurtem. Hrst rukoly opereme a usušíme. Následně ji nasekáme na drobné kousky. Nasypeme ji do misky, přidáme chilli omáčku a opepříme a osolíme. Dip odložíme do chladu Bagetu rozřízneme na půl a krátce rozpečeme v troubě nebo v topinkovači. V mezičase necháme okapat tuňáka. Omyjeme a osušíme salát a třešňová rajčátka. Tuňákovou konzervu otevřeme a necháme vykapat. Uvařená vejce oloupeme a nakrájíme na měsíčky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.