Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

sendvič s tuňákem a vejci

Zpět
  • Autor: pcmani
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl pepř

Energetická hodnota celkem: 1354 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Jako první si dáme vařit vejce, je potřeba, aby bylo uvařené opravdu na tvrdo. Mezitím si připravíme dip. V menší misce smícháme majonézu s kečupem a jogurtem. Hrst rukoly opereme a usušíme. Následně ji nasekáme na drobné kousky. Nasypeme ji do misky, přidáme chilli omáčku a opepříme a osolíme. Dip odložíme do chladu Bagetu rozřízneme na půl a krátce rozpečeme v troubě nebo v topinkovači. V mezičase necháme okapat tuňáka. Omyjeme a osušíme salát a třešňová rajčátka. Tuňákovou konzervu otevřeme a necháme vykapat. Uvařená vejce oloupeme a nakrájíme na měsíčky

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři