Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

vepřové srdce na slanině

Zpět
  • Autor: Mikrob203
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř

Energetická hodnota celkem: 1111 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 6, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 556 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 3, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

srdce pořádně vymyjeme, zpěníme cibuli na oleji přidáme srdce a vaříme do změknutí. poté vyndáme ze základu zahustíme hladkou moukou a nakonec dáme vyškvařenou slaninu. ochutíme solí a pepřem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři