Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bluedino Gouda 45% | 100 |
Šunka vepřová průměr | 100 |
Rajský protlak | 200 |
Rohlík celozrnný průměr | 180 |
Dochucovadla:
medv.česnek,pažitka,bazalka,sůl
Energetická hodnota celkem: 4848 kJ
Bílkoviny (g): 62,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 147,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1212 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 36.8, SAFA (g): 5, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Starší rohlíky rozkrojíme po délce natřeme rajčatovou směsí s bylinkami posypeme strouhanou šunkou se sýrem a znovu zakápneme rajčatovou směsí.Narovnáme na plech nebo do remosky a zapečeme .(šunku a sýr můžeme nahradit žampiony, kuřecím masem apod.,a jiným sýrem,prostě zbytkovka )
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.