Kategorie receptů
- Autor: Rehor72
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Čokoláda hořká 70 % průměr | 10 |
Med včelí | 10 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 10 |
Mouka špaldová celozrnná | 30 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 80 |
Vločky ovesné | 50 |
Energetická hodnota celkem: 1879 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Všechny ingredience spolu řádně promícháme a vylijeme do remekinu (porcelánová zapékací miska) nebo jiné teplovzdorné mísky. Kaši můžeme posypat kousky tmavé čokolády a následně pečeme asi 15-25 minut při 160-180 stupních, dokud se těsto nezpevní. Brownie je vhodné podávat teplou. (z knihy Fit Recepty 3. díl)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.