Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

gratinované filé s lečem

Zpět
  • Autor: Mikrob203
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2905 kJ

Bílkoviny (g): 84, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 15, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1453 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Omyté a osušené porce filé osolíme zvolna opečeme po obou stranách na rozehřátém másle. Lečo chvíli povaříme do zhoustnutí a promícháme s kečupem. Opečené filé urovnáme do zapékací mísy, pokryjeme lečem a poklademe sýrem nakrájeným na plátky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři