Kategorie receptů
- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zavináče ze sleďů | 400 |
Hrášek sterilovaný průměr | 200 |
Okurka salátová | 600 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Mrkev | 100 |
Z Valašska bílý jogurt | 150 |
Majonéza | 15 |
Energetická hodnota celkem: 4020 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 79,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1005 kJ
Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 19.8, SAFA (g): 4, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Sledě marinovaného ve sladkokyselém nálevu nakrájíme na kostičky, přidáme sladkokyselou okurku, hrášek, sterilovanou okurku a mrkev, kávovou lžičku majonézy a dvě polévkové lžíce jogurtu. Trochu bílého pepře a můžeme podávat
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.