Kategorie receptů
- Autor: Ehwaz
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 9.5 |
Česnek | 0.5 |
Okurka salátová | 30 |
Cizrna Vapeur Bonduelle | 60 |
Dochucovadla:
sůl, růžový pepř, kopr, limetková šťáva
Energetická hodnota celkem: 675 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 338 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cizrnu z konzervy rozmixujeme s okurkou zbavenou semínek, česnekem, olejem a čerstvým koprem dohladka. Dochutíme solí a limetkovou šťávou. Servírujeme na vlažném toustu posypané celými kuličkami růžového pepře. (1 porce - 50g)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.