Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jablkové řezy

Zpět
  • Autor: ditab
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 30.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice, hřebíček, kakao, prášek do pečiva

Energetická hodnota celkem: 16370 kJ

Bílkoviny (g): 91, Tuky (g): 168, Sacharidy (g): 501, SAFA (g): 42, Cukry (g): 412, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 546 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 16.7, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 13.7, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jablka nastrouháme a smícháme s 6 lžícemi krupičky, dáme na půl hodiny ztuhnout do lednice. Utřeme 6 žloutků s cukrem, přidáme strouhané ořechy, trochu prášku do pečiva, kakao, skořici, hřebíček, kůru i šťávu z citronu, ztuhlá jablka zamícháme do těsta, nakonec přidáme 6 ušlehaných bílků. Nalijeme na plech a zvolna pečeme. Potřeme rybízovým džemem a polijeme čokoládou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři