Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Nudlová kuřecí polévka- na čínský způsob

Zpět
  • Autor: Maulak
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř 2 hvězdičky badyánu 4 hřebíčeky 1 cm zázvoru jarní cubulka

Energetická hodnota celkem: 3270 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 123, SAFA (g): 1, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 818 kJ

Bílkoviny (g): 15.8, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 30.8, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Kuřecí maso dáme do hrnce s vodou a zprudka přivedeme k varu. Teplotu snížíme na minimum a sbíráme pěnu. Přidáme cibuli, česnek, zázvor, pepř, hřebíčky, badyán a sůl. Vaříme cca 20 min, až je maso měkké. Mezitím se na hrubém struhadle nastrouháme mrkev pod délce. Měkké maso vyjmeme a do vývaru přidáme mrkev, řapík.celer, kukuřičky a jarní cibulky.Když jsou měkké kukuřičky přidáme nudle a zahříváme asi 2 min. Mezitím si nakrájíme maso a vrátíme do hrnce. Dochutíme ještě solí a pepřem.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři