Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tuňáková pomazánka - 20g/porce

Zpět
  • Autor: Elulenka
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 13.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bylinky

Energetická hodnota celkem: 990 kJ

Bílkoviny (g): 48, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 76 kJ

Bílkoviny (g): 3.7, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Z ryby slijeme šťávu (můžeme použít i sardinky nebo lososa), vyklopíme do misky a vidličkou lehce rozmělníme na kousky. Zakapeme šťávou z asi půlky citronu a zamícháme. Přidáme cibuli nakrájenou najemno (možno také použít jarní cibulku i s natí) a půl vaničky tvarohu. Dobře promícháme a dochutíme solí, pepřem a bylinkami. Hodí se bazalka, oregano i petrželová nať.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři