Kategorie receptů
- Autor: Baborka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Čočka červená | 100 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 120 |
Cibule | 100 |
Vejce celá průměr | 55 |
Okurka nakládačka | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 8 |
Dochucovadla:
Dochutíme solí a pepřem
Energetická hodnota celkem: 2714 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1357 kJ
Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 33.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Červenou čočku vaříme 5 min, propláchneme a necháme vychladnout. Přidáme tuňáka ve vlastní šťávě, pokrájenou kyselou okurku, vejce, cibuli a zakápneme olejem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.