Kategorie receptů
- Autor: Petrajda
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný albert Quality | 250 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 150 |
Cibule šalotka | 25 |
Dochucovadla:
sůl, petrželka
Energetická hodnota celkem: 1460 kJ
Bílkoviny (g): 69,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 730 kJ
Bílkoviny (g): 34.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Tvaroh vyšleháme s tuňákovou drtí, přidáme nadrobno posekanou cibulku a petrželku, Podle chuti přisolíme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.