Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jogurtovo bazalkový dresing

Zpět
  • Autor: fonty
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1890 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 21, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 945 kJ

Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Do mixeru: Velká hrst bazalky – utržený květináč Půl plechovky ančoviček v oleji (asi 4 proužky i s tím olejem, zbytek do mrazáku na příště) 1 velký stroužek česneku – neoloupaný do drtiče a rozdrtit 2 lžíce extra panenského oliv. oleje 2 lžíce červeného nebo bílého vinného octa 2 lžíce jogurtu 1 lžíce dijonské hořčice Mixujeme, dokud se vše nespojí. Použijeme na jakýkoliv salát.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři