Kategorie receptů
- Autor: potmehud
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bujón suchý stav | 10 |
Česnek | 10 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Cibule šalotka | 100 |
Čočka | 150 |
Rýže vařená bílá průměr | 150 |
Dochucovadla:
sol, vnat, citron
Energetická hodnota celkem: 3849 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 140,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1925 kJ
Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 70, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 10.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Vopred si podla navodu uvarime ryzu,sosovicu uvarime do mäkka v zeleninovom vyvare.Medzitym si nakrajame nadrobno cibulu a cesnak a oprazime na olivovom oleji.Uvarenu ryzu a sosovicu scedime,nechame odkvapkat a prelozime do misy.Premiesame a pridame obsah z panvice(oprazenu cibulu a cesnak),ochutime solou a nasekanym petrzlenom,na zaver okyslime citronom a podavame vychladeny
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.