Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Játra na cibulce

Zpět
  • Autor: Handula
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 2882 kJ

Bílkoviny (g): 67, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 15, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1441 kJ

Bílkoviny (g): 33.5, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cibuli zpěníme na sádle, přidáme játra a restujeme. Opepříme, podlejeme vodou a dusíme doměkka. zahustíme vodou s moukou a ještě chvíli povaříme. Nakonec osolíme. Podáváme s rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři