Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Filé z mořské tresky s celerovými hranolky.

Zpět
  • Autor: makov
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska filé200
Máslo15
Celer - bulva200
Oleje (všechny druhy)30

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 2582 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 10, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Nesolené rybí filé opečeme na osoleném másle z obou stran. Celerové hranolky osolíme a osmažíme do růžova na oleji

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

14. 03. 2013 19:25
Celerové hranolky jsou vynikající pochutinou,bramborové jim nesahají ani po kotníky,moc doporučuji

Naši partneři