Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Teplý kuřecí salát s čínským zelím

Zpět
  • Autor: mamaka1
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, sladká paprika, tymián, bylinky podle chuti

Energetická hodnota celkem: 2090 kJ

Bílkoviny (g): 65, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 7, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1045 kJ

Bílkoviny (g): 32.5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

na pánvi na malém množství orestujte žampiony, dejte stranou. Na stejné pánvi orestujte kuře nakrájené na malé proužky, osolit, opepřit, přidat koření. Orestované kuře promíchejte se žampiony a dejte stranou. Na stejné pánvi orestujte zelí nakrájené na tenké nudličky, velmi krátce, aby ještě zůstalo křehké (nedusit). Jakmile zelí zeslovatí, přidejte kuře se žampiony, kukuřici a celé dvakrát třikrát promíchejte. Stáhněte z plotny a vmíchejte zakysanou smetanu. Můžete ochutit i lžičkou hořčice. Podáváme s orestovanou bagetkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři