Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Treska s celerem

Zpět
  • Autor: mirkamirka
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Treska350
Celer bulva240
Mrkev150
Hollandia Jogurt bílý krémový 200

Energetická hodnota celkem: 2520 kJ

Bílkoviny (g): 77, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 6, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1260 kJ

Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 3, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Filety z tresky podusit a smíchat se zeleninou a jogutrem, zakapat šťávou z celého citronu a popř. přisolit. Případně dochutit oblíbenými bylinkami.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři