Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

špagety s tuňákem a mozzarelou

Zpět
  • Autor: mraznicka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bazalka

Energetická hodnota celkem: 8281 kJ

Bílkoviny (g): 97, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 292, SAFA (g): 13, Cukry (g): 26, Vláknina (g): 36, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 2070 kJ

Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 73, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Rajčata v konzervě a rajčatové pyré zahřejeme, přidáme tuňáka z konzervy (ve vlastní šťávě, ale bez šťávy), přidáme nakrájené černé olivy, nakrájená sušená rajčat (pokud nejsou v oleji, tak prvně spaříme) a nakonec bazalku. Servírujeme se špagetami posypané mozzarelou.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

11. 03. 2013 16:00
Vyzkouším :-)
11. 03. 2013 14:59
Sšená rajčata v oleji mám ráda i do zeleňinových salátů;-)

Naši partneři