Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Francouzké brambory s játry a syrečky

Zpět
  • Autor: blanecek
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, petrželka, paprika

Energetická hodnota celkem: 9272 kJ

Bílkoviny (g): 176, Tuky (g): 91, Sacharidy (g): 172, SAFA (g): 57, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1545 kJ

Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 15.2, Sacharidy (g): 28.7, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Česnek utřeme se solí a petrželkou a zamícháme do brambor. Vymažeme si pekáček, vložíme brambory, na ně poklademe nakrájená játra a syrečky. Vše posypeme sladkou paprikou. Zalijeme rozmíchanými vejci ve smetaně a zapečeme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři