Kategorie receptů
- Autor: SarFi
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Červená řepa | 800 |
Hrášek s mrkví sterilovaný průměr | 250 |
Olej olivový | 5 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 2381 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 100,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 60,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 794 kJ
Bílkoviny (g): 7.7, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 33.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 12.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Červenou řepu uvaříme pod pokličkou do měkka (1-1,5hod), necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Přidáme sterilovaný hrášek s mrkví a nakrájené okurky. Zalijeme kapkou oliv. oleje a posolíme. Vhodné jako příloha k masu nebo s vařeným vejcem jako svačina.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.