Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tagliatelle s ricottou a kuřecím masem

Zpět
  • Autor: lindahan
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, kari

Energetická hodnota celkem: 6636 kJ

Bílkoviny (g): 110, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 204, SAFA (g): 21, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 1659 kJ

Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 2.5

Postup přípravy

Nakrájenou cibuli zpěníme na pánvi, přidáme kuřecí masi kankrájené na kousky a restujeme společně. Okořeníme solí, pepřem, kari. Těsně před koncem přidáme nakrájenou červenou papriku a ricottu. Zamícháme a krátce povaříme. Vzniklou směs smícháme s těstovinami a je hotovo :-)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři