Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí prsa na žampionech a petrželi

Zpět
  • Autor: Boruv.ka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1142 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Nakrájíme si kuřecí prsa, žampiony, pertželku, cibuli. Na pánev dáme rozehřát 1-2 lžičky řepkového nebo olivového pleje a přidáme cibulku. Jakmile cibulka zesklovatí, přidáme nakrájená kuřecí prsa, zprudka osmahneme a zalijeme vodou tak, aby byla téměř ponořená, ale ne úplně. Přidáme žampiony, bujon, pepř ( můžete pro změnu i kari ) a dusíme cca 15 minut. Poté přidáme petrželku a dusíme ještě cca 5 minut. Měla by se vyvařit voda tak, aby vám zbylo jen trošičku sosu. Jako přílohu můžeme dát rýži, kuskus, brambory. bramborovou kaši .. Dobrou chuť ! Boruv.ka

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři