Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Špenát s treskou

Zpět
  • Autor: Gogosek
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, tymián

Energetická hodnota celkem: 722 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 4, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na oleji si v pánvi zpěníme cibulku a česnek. Potom do pánve přidáme na kousky nakrájenou tresku. Přidáme špenát a podusíme do změknutí. Nakonec přidáme zakysanou smetanu a dochutíme solí, pepřem a troškou tymiánu. Podáváme s těstovinami.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

20. 10. 2013 22:26
Nezvyklá kombinace, ale určitě dobrá.
15. 10. 2013 13:24
Dneska jsem tento recept dělala znova a můžu jen doporučit :-)
10. 10. 2013 22:19
Uplne se mi sbihaji sliny

Naši partneři