Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí prsa na ragú z fazolek a žampionů

Zpět
  • Autor: muriela
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 4779 kJ

Bílkoviny (g): 132, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 15, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1195 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Kuřecí prsa okořeníme jak jsme zvyklí (já dávám zázvor a tymián). Fazolky vaříme 10 minut v osolené vodě, nebo v páře. Na oleji osmažíme cibuli s pepřem, přidáme kuřecí prsa a restujeme z obou stran. Maso dáme stranou. Orestujeme žampiony, nakrájené na větší kousky. Zastříkneme vínem a necháme odvařit, přidáme vývar a necháme zredukovat. Nakonec přidáme smetanu a provaříme. Přidáme fazolky, promícháme, případně dochutíme solí a pepřem. Přidáme maso a prohřejeme. Podáváme nejlépe s rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři