Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pohanka s jablky

Zpět
  • Autor: Vejilk
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pohanka100
Jablka350
Cukr hnědý (řepný, třtinový)20

Dochucovadla:

skořice

Energetická hodnota celkem: 2618 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 134, SAFA (g): 1, Cukry (g): 58, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 873 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 44.7, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 19.3, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Pohanku lámanku zalijeme vodou v poměru jeden díl pohanky a jeden a půl dílu vody. Necháme přejít varem (pouze 1 min) a pod pokličkou necháme dojít 15 min. Mezitím oloupeme a nastrouháme jablka, přidáme lžičku třtinového cukru a 2 lžičky skořice. Pohanku smícháme s jablky a máme výbornou snídani.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři