Kategorie receptů
- Autor: Sanyz
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Čočka červená (v suchém stavu) | 60 |
Olej olivový | 6 |
Okurky sterilované průměr | 111 |
Mrkev | 52 |
Cibulka jarní | 52 |
Shiitake sušené | 10 |
Šunka kuřecí prsní Fitness | 130 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 1827 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 914 kJ
Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 1, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Čočku uvaříme podle návodu, jidášovo ucho namočíme na 1 hoďku do vody a pak 10 minut povaříme a přihodíme si k němu i mrkev. V misce smícháme čočku, ucho nakrájené na pásky, mrkev(1 kus), cibulku( 1celou s natí) a šunku - nakrájené na nudličky, okurek(asi 2 středně velké) na kousky a zakápneme olivovým olejem, dochutíme a dostatečně promícháme. Je to výborné samo nebo s jakýmkoliv ,nejlépe tmavým pečivem :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.