Kategorie receptů
- Autor: babika
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
500 g zelí bílé hlávkové,mrkem,křen,jablko,červená řepa,citron,med, sůl
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 200 |
Zelí bílé hlávkové | 500 |
Křen | 50 |
Červená řepa | 200 |
Jablka | 200 |
Med | 20 |
Citrony | 50 |
Energetická hodnota celkem: 2277 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 120,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 83,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 455 kJ
Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 0, Cukry (g): 16.6, Vláknina (g): 6.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zelí nakrájíme na kousky a osolíme pak přidáme červenou řepu,mrkev,křen, jablko nastouhané na nudličky, přidáme šťávu z jednoho citronu, lžíci medu a zamícháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.