Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Játra na cibulce

Zpět
  • Autor: anubis
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

majoránka, kmín, pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 4455 kJ

Bílkoviny (g): 91, Tuky (g): 70, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 28, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1114 kJ

Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 7, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Játra očistíme, pokrájíme na menší kousky a rozmixujeme. Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme špek, a necháme trochu vyškvařit. Poté přidáme rozmixovaná játra a osmahneme. Zalijeme vodou, okořeníme (bez soli, jinak játra ztvrdnou!) a necháme vařit. Nakonec zahustíme dle potřeby a osolíme. Podáváme s rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři