Kategorie receptů
- Autor: MarkiL
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 65 |
Salát ledový | 29 |
Okurka salátová | 18 |
Zeleninová směs hrášek + mrkev | 48 |
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 75 |
Kuřecí prsa bez kůže | 94 |
jogurt klasik | 54 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, česnek, bazalka,ocet,koření na kuřecí steak.
Energetická hodnota celkem: 1788 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 60,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kuřecí maso naložíme do olivového oleje přidáme pepř, sůl, sušený česnek a podle chuti koření na kuřecí steak. Na pánvi orestujeme na plátky nakrájený česnek a přidáme mrkev na nudličky a přidáme mražený hrášek. Z ledového salátu vezmeme jeden vetší list a položíme na talíř, na něj dáme uvařené celozrnné těstoviny, nakrájené rajče, okurku a přidáme zeleninu z pánve. Mezitím si doděláme na pánvičce kuřecí maso a přidáme ho na talíř. Podle chuti si dáme dresing, my máme rádi dresing jogurtový a děláme ho následovně (smícháme bílý jogurt, bazalku, lžičku octu a hořčice)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.