Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jablečný puding

Zpět
  • Autor: Basty
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

jablka oloupaná a nakrájená, 1/2 citronu, cukr, vanilkový puding, šp. skořice, piškoty

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4556 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 237, SAFA (g): 6, Cukry (g): 172, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 570 kJ

Bílkoviny (g): 1.1, Tuky (g): 1.1, Sacharidy (g): 29.6, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 21.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jablka rychle rozvařit, přidat šťávu z necelé 1/2 citronu, podle potřeby dosladit cukrem nebo jiným sladidlem, přidat pudingový prášek rozmíchaný v trošce vody a povařit cca 1min. Do malých misek (varných sklenic) dát 5 piškotků a zalít jablečnou hmotou. Lze dozdobit zakysanou smetanou nebo hustším bílým jogurtem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři