Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jablkový krémový mriežovník

Zpět
  • Autor: keridwen1
  • Doba přípravy (min.): 80
  • Uživatelský recept
  • Porce: 55.00

Ingredience

Dochucovadla:

škorica

Energetická hodnota celkem: 25639 kJ

Bílkoviny (g): 171, Tuky (g): 236, Sacharidy (g): 799, SAFA (g): 152, Cukry (g): 434, Vláknina (g): 39, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 466 kJ

Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 7.9, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Z masla, múky, vajíčka, cukru (200g) a prášku do pečiva vymiesime cesto, ktoré dáme do chladu na cca 1hod. oddýchnuť.Jabĺčka ošúpeme a nakrájame na kúsky. podusíme podliate troškou vody a so škoricou. Ak je potrebné dosladíme. Cesto dáme na 2 polovice. 1 vyvaľkáme do plechu vymasteného a vysypaného múkou, navrstvíme jabĺčka, zalejeme hustým vanilkovým pudingom, a ozdobíme druhou polovicou cesta, ktorú vyvaľkáme a nakrájame na mriežky. Pečieme v predhriatej rúre cca 30min. Kontrolujeme vidličkou a vrchné cesto bude krásne do ružova. PO upečení necháme vychladnúť až otom krájame, aby sa puding neroztiekol. Pocukrujeme... Dobrú chuť!

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři