Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

File s pórkem a rajčaty

Zpět
  • Autor: PKosu
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Filé z tresky (mražené)300
Pór100
Rajčata 180
Cibule90
Brambory vařené200

Dochucovadla:

kari, koření na ryby.

Energetická hodnota celkem: 2195 kJ

Bílkoviny (g): 61, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 61, SAFA (g): 1, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1098 kJ

Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 30.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Zpěníme cibuli na olivovém oleji. Pak osmahneme file z obou stran. Vyndáme na talíř. Přidáme do pánve nakrájený pórek a rajčata a trošičku kari. Podlijeme horkou vodou a necháme zhoustnout. Podáváme s bramborem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři