Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Hovězí svíčková na grilu, těstovinový salát

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

šalvěj, rozmarýn, sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 6315 kJ

Bílkoviny (g): 112, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 170, SAFA (g): 14, Cukry (g): 35, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1579 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 42.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Očištěnou cibuli a česnek najemno nakrájíme, přidáme lžičku hořčice, bílé víno a sekané bylinky (šalvěj, rozmarýn). Porce svíčkové potřeme směsí, zabalíme do alobalu a necháme v chladu marinovat. Těstoviny uvaříme v osolené vodě „na skus“, scedíme a necháme vychladnout. Očištěnou a omytou zeleninu nakrájíme na libovolné kousky, přidáme k těstovinám, pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a zamícháme s jogurtem. Svíčkové řezy opečeme na grilu a podáváme s těstovinovým salátem.

Hodnocení (8 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 01. 2017 16:56
Těším se, až to vyzkouším.
24. 09. 2013 11:07
ách, kam všichni chodíte na tak báječné nápady?
17. 03. 2013 22:30
Dobrý tip:-)

Naši partneři