Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

vepřová pečená plec s cuketovým nákypem a červenou řepou - STOB

Zpět
  • Autor: malinovanada
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, jalovec, bobkový list, ocet

Energetická hodnota celkem: 7037 kJ

Bílkoviny (g): 123, Tuky (g): 72, Sacharidy (g): 131, SAFA (g): 35, Cukry (g): 58, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1759 kJ

Bílkoviny (g): 30.8, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 32.8, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 14.5, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Vepřová plec maso nakrájíme, osolíme a vložíme do pekáčku společně s nahrubo nakrájhenou cibulí, bobkovým listem a drceným jalovcem. Promícháme podlijeme vývarem nebo vodou, přiklopíme a pečeme při 180C cca hodinu Cuketový nákyp oloupanou cuketu nastrouiháme nahrubo, přidáme vejce, mouku, kypřící prášek, strouhaný sýr a vypracujeme řidší těsto, které ochutíme solí, pepřem a česnekem. Pečeme ve vymazané a vysypané formě na 180C cca 45 minut červená řepa oloupanoui řepu nastrouháme nahrubo, podlijeme trochou vody a dusíme cca 10 minut, poté zaprášíme moukou, ochutíme solí, octem a dusíme ještě 5 minut. Před servírováním přidáme k hotové řepě zakysanou smetanu

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři