Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tuňákový salát s rýží a zeleninou

Zpět
  • Autor: muriela
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 7452 kJ

Bílkoviny (g): 103, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 212, SAFA (g): 16, Cukry (g): 38, Vláknina (g): 34, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 2484 kJ

Bílkoviny (g): 34.3, Tuky (g): 19.7, Sacharidy (g): 70.7, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 12.7, Vláknina (g): 11.3, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Cherry rajčata rozpůlíme, papriku nakrájíme na malé kostičky, cibulku na kolečka, mražený hrášek necháme povolit při pokojové teplotě, tuňáka rozdrobíme. Vše promícháme, dochutíme pepřem a solí a ihned podáváme. Je to výborný oběd nebo večeře v horkých letních dnech. Pozn.: v originálním receptu byly ještě olivy a petrželová nať, a místo olivového oleje a zakysané smetany autor použil majonézu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři