Kategorie receptů
- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Mouka pšeničná polohrubá | 115 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 85 |
Jihočeské AB 78% | 25 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Puding průměr (prášek) | 12 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 5534 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 194,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 102,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 922 kJ
Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 32.3, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.