Kategorie receptů
- Autor: StepanW
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 80 |
Okurky sterilované průměr | 200 |
Sůl | 5 |
Hořčice plnotučná průměr | 50 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 380 |
Hrášek sterilovaný průměr | 275 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 300 |
Petržel - kořen | 120 |
Mrkev | 200 |
Brambory vařené (nesolené) | 1100 |
Energetická hodnota celkem: 8269 kJ
Bílkoviny (g): 102,
Tuky (g): 52,
Sacharidy (g): 247,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 65,
Vláknina (g): 49,
Sůl (g): 12
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.