Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Segedýn

Zpět
  • Autor: Naspet
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, paprika, kmín

Energetická hodnota celkem: 4182 kJ

Bílkoviny (g): 86, Tuky (g): 52, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 23, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1394 kJ

Bílkoviny (g): 28.7, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 14.7, SAFA (g): 7.7, Cukry (g): 7.7, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 1.7

Postup přípravy

Cibuli zesklovatět, zasypat č. paprikou, zprudka osmahnout maso (osolené), podlít vodou, přidat bujon a zavřít v tlakovém hrnci na 40 minut. Po otevření přimíchat propláchnuté a scezené zelí.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři