Kategorie receptů
- Autor: ivet64
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 165 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 60 |
Olej běžný (průměr) | 10 |
Voda | 10 |
Mouka pšeničná polohrubá | 60 |
Jablko | 400 |
Cukr vanilinový | 20 |
Ricotta | 120 |
Čokoláda hořká 50 % průměr | 100 |
Energetická hodnota celkem: 7308 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 69,
Sacharidy (g): 226,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 175,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 914 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 8.6, Sacharidy (g): 28.3, SAFA (g): 4, Cukry (g): 21.9, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.