Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí kari

Zpět
  • Autor: Pernella
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

koriandr, limetová šťáva

Energetická hodnota celkem: 2707 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 21, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1354 kJ

Bílkoviny (g): 31.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Ve velké pánvi rozehřejte olej a za stálého míchání na něm opečte jarní cibulku a kari pastu. Přidejte kuřecí maso a za stálého míchání opékejte 2 minuty. Přilijte kokosové mléko, horký vývar (množství upravte podle toho, jak husté kari máte rádi) a sojovou omáčku. Přimíchejte zeleninu a ještě 3–5 minut prohřívejte, podle potřeby přilijte vodu či další vývar. Před podáváním posypte koriandrem a dochuťte limetovou śťávou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři