Kategorie receptů
- Autor: dagzal
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Šunka vepřová průměr | 100 |
Okurky sterilované průměr | 15 |
Jihočeský tvaroh odtučněný | 50 |
Cibule šalotka | 20 |
Boneco plnotučná hořčice | 2 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, lahůdková paprika (možno i pálivá), malinká snítka rozmarýnu
Energetická hodnota celkem: 983 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 328 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Kromě cibulky vše tyčovým mixérem rozmixovat do hladka. Nakonec vmíchat jemně nasekanou cibulku. Mazat na celozrnné pečivo nebo opečený toust.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.