Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bravčový guľaš

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

soľ, čierne korenie,, červená paprika

Energetická hodnota celkem: 2984 kJ

Bílkoviny (g): 47, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 19, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 995 kJ

Bílkoviny (g): 15.7, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 8.7, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Na oleji smažíme cibuľu do sklovitá. Pridáme červenú papriku, mäso pokrájané na rezančeky. Opečieme, osolíme, okoreníme, podlejeme trochu vodu a dusíme až do zmäknutia. Pridáme lečovú ymes (vlastný polotovar), prehrejeme a ešte pridáme kukuričný škrob rozmiešaný v troške vodu. Necháme zovrieť a povaríme ešte asi 5 minút a môžeme servírovať.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři