Kategorie receptů
- Autor: martina.poklembova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ocet Balsamico | 20 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 130 |
Olej olivový | 10 |
Cibule | 75 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 110 |
Cizrna sterilovaná | 232 |
Fazole červené sterilované v nálevu | 108 |
Dochucovadla:
citron, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3656 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 92,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1219 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 30.7, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 8.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
všechno smícháme a je to :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.