Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák ve vlastní šťávě | 100 |
Majonéza | 10 |
Jihočeská zakysaná lehká 8% | 10 |
Citronová šťáva | 10 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 758 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 1,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 379 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Drceného tuňáka smícháme se lžící majonézy a lžící zakysané smetany,přidáme citronovu šťávu a sůl podle chuti, opepříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.