Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí vařené s jablečným křenem a bramborem STOB

Zpět
  • Autor: Hana03
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, bobkový list, nové koření, kmín

Energetická hodnota celkem: 5372 kJ

Bílkoviny (g): 113, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 157, SAFA (g): 9, Cukry (g): 48, Vláknina (g): 34, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1343 kJ

Bílkoviny (g): 28.3, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 39.3, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Uvaříme hovězí, do vývaru dáme mraženou zeleninu, krátce povaříme. Křen a jablko nastrouháme, osolíme, přidáme jogurt. Podáváme s vařeným bramborem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři