Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Velikonoční nádivka

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

kopřivy,pažitka,petrželka,libeček,muškátový oříšek,sůl,pepř (nejvíce dávám kopřiv, ostatní bylinky jen pro chuť)

Energetická hodnota celkem: 15331 kJ

Bílkoviny (g): 248, Tuky (g): 216, Sacharidy (g): 178, SAFA (g): 93, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 16

Energetická hodnota na 1 porci: 1533 kJ

Bílkoviny (g): 24.8, Tuky (g): 21.6, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 1.6

Postup přípravy

Na kostičky nakrájené celozrnné pečivo smícháme s nasekanými bylinkami, přidáme pokrájená vařená nebo pečená masa,žloutky smíchané se smetanou a nakonec osolené ušlehané bílky a koření. Nandáme do vymazaného a vysypaného pekáčku, poklademe tenoučkými vločkami másla a pečeme do růžova. Délka pečení záleží na tom jak je vrstva vysoká.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři